Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Разчупвате зачервената коричка, а вътре пласт след пласт пухкаво тесто, сред което се крие вкусно краве сиренце, да не говорим как само ухае божествено на масло
Непременно трябва да опитате тази рецепта
Всички ще си мислят, че сте истински професионалист в месенето и плетенето на тесто
Ще останат изумени от вкуса
Ето я нейната рецепта
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Ето начин как да си ги сготвите
Ето как да блеснете с кулинарен шедьовър
Именно тя й придава онази сочност и пухкавост, а същевременно се препича добре отгоре
Сочна, сладка, ароматна и мекичка - вкусът, който помним от детството